Revista TIMPUL suspendă secțiunea Polis, coordonată de Sorin Bocancea, până la clarificarea situației sale juridice

iun. 13th, 2016 | By | Category: Postcard

Revista de cultură contemporană TIMPUL a trimis, pe adresa de e-mail a AgențieideCarte.ro, un comunicat de presă prin care anunță suspendarea secțiunii Polis, coordonată de Sorin Bocancea, până la clarificarea situației sale juridice.

”Luând act de situația juridică a dlui prof.univ.dr. Sorin Bocancea, conducerea revistei de cultură contemporană TIMPUL anunță că, începând cu numărul din iunie al revistei, suspendă secțiunea POLIS, coordonată de dl Sorin Bocancea, până la clarificarea situației sale juridice. Menționăm faptul că învinuirile pentru care este cercetat nu au nici o legătură cu activitatea pe care a desfășurat-o în calitate de coordonator al secțiunii POLIS din revista TIMPUL.”

Număr de vizualizări :909


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro