O vară întreagă cu activități în aer liber, fără calculator și televizor, pentru copiii din Timisoara și Arad

iun. 17th, 2016 | By | Category: Postcard

Clubul pentru copii „Activitate Afară”, invită parintii din Timisoara si Arad să își înscrie copiii în Clubul de Vară cu activități în aer liber, ce se va desfășura  într-un cadru natural, la pădure, lângă oraș, cu transport asigurat dus-întors. Pentru copiii din Arad, clubul se va desfășura la Casa Verde (Centrul de Vizitare) din Pădurea Ceala iar pentru copiii din Timișoara activitățile se vor desfășura la Popasul Căprioarei, Șag. Clubul de Vară se desfășoară pe perioada vacanței școlare de vară, de luni până vineri, între orele 8 și 17:30 și se adresează copiilor de peste 6 ani.

În cadrul acestui club,” Activitate Afară” le oferă acestora să experimenteze sporturi mai mult sau mai puțin cunoscute, să dezvolte noi abilități, să socializeze offline și să petreacă timp în aer liber alături de alți copii într-un cadru natural și non-formal.

Participanții în acest program vor învăța și practica sporturi cum sunt: Petanque, Streetball, YGolf, Badminton, Slackline, Tir cu arcul, Frisbee, Forest Bike, Hidrobiciclete, Caiac/Canoe, Drumeție, Pescuit. Pentru o experiență completă, activitățile sportive vor fi completate de muzică, proiecții de filme, ateliere de creație și vizite la fermele de animale.

Participarea în acest program se face cu înscriere în prealabil, pentru o perioadă de minim o săptămână, online pe www.activitateafara.ro. Costul programului este de 350 RON/săptămână – Timișoara și 290 RON/lună – Arad și include: transport dus-întors din oraș, masă de prânz, 2 gustări, apă, echipament și program sportiv-educativ, supraveghere permanentă de către adulți cu experiență în lucrul cu copiii.

Prin acest program vrem să arătăm cât mai multor persoane, dar în special copiilor, că există o alternativă la activitățile din oraș și la statul acasă în fața calculatorului sau a televizorului, indiferent de vremea de afară.

Despre Activitate Afară:

Activitate Afară, este un program de dezvoltare personală non-formală pentru copii. Programele noastre provoacă persoanele și în special copiii să iasă în afara zonei lor de confort (acasă, în fața televizorului, în fața calculatorului, pe facebook) și să intre în zona de provocare unde au loc învățarea și lucrul în echipă.

Prin acest program promovăm un stil de viață sănătos prin activități în aer liber, sport, dezvoltare non-formală și socializare offline. Activitate Afară este susținut de Institutul francez din Timișoara și Decathlon.

www.activitateafara.ro

Număr de vizualizări :1010


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro