„Întâlnire pe Gange”, la Teatrul Elisabeta

iun. 23rd, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 30 iunie 2016, ora 19.00, la Teatrul Elisabeta (Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti), va avea loc concertul ce va încheia seria de evenimente din cadrul Festivalului „Namaste India” 2016.

Invitaţi:

Pandit Vishwa Mohan Bhatt – creator al instrumentul Mohan Veena, câștigător al unui Premiu Grammy în 1994, pentru albumul “A meeting by the river”, discipol al lui Pt. Ravi Shankar, descendent al elitei de muzicieni de la curtea împăratului mogul Akbar. Vishwa Mohan Bhatt a atras atenția internațională prin interpretarea specific indiană a ukulelei (varianta hawaiană a chitării), la care a integrat impecabil tehnicile folosite în cazul sitarului, sarodului și veenei, oferindu-i o formă complexă prin adăugarea a încă 14 corzi.

Nihar Mehta, descendent al uneia din cele mai însemnate şi respectate familii de filosofi şi muzicieni din Ahmedabad. Străbunicul său a fost un faimos adept al învățăturii vedantice și filosof al Indiei iar bunicul său a fost avocat și un remarcabil filosof, romancier și astrolog din Gujarat. Familia sa este implicată activ în predarea și promovarea muzicii clasice indiene prin celebrul Institut de Muzică „SAPTAK”.

Joi, 30 iunie 2016

Ora 19:00

Teatrul Elisabeta (Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti)

Bilete:

cat.I: 35 lei

cat.II: 25 lei

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilet.ro, eventbook.ro sau de la punctele de vânzare partenere (Teatrul Elisabeta, Cinema Elvira Popescu, Librăria Mihai Eminescu, etc).

Număr de vizualizări :844


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro