Gala Absolvenților UNATC 2016

iun. 3rd, 2016 | By | Category: Postcard

În perioada 4-12 iunie, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti vă invită la o nouă ediție a Galei Absolvenților dedicată promoțiilor 2016 de la Facultatea de Teatru și Facultatea de Film. Anul acesta, UNATC sărbătorește într-un timp comprimat evoluția și realizările studenților atât de la teatru, cât și de la film, prin urmare sunteți așteptați la spectacole, expoziții de costume, lansări de carte și proiecții de film. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Se vor celebra creațiile absolvenților de la Facultatea de Teatru: Actorie, Regie, Păpuși și marionete, Scenografie, Coregrafie, Teatrologie – Management Cultural, Jurnalism Teatral, Arta actorului, Arta regizorului de teatru, Arta coregrafică, Scenografie, Teatru de animaţie, Teatrologie – Management și Marketing Cultural, Pedagogie teatrală, Scriere dramatică, Design lumină şi sunet în artele spectacolului, precum și primele realizări cinematografice ale absolvenților de la Facultatea de Film: Regie de Film și Televiziune, Imagine de Film și Televiziune, Multimedia: Sunet-Montaj, Comunicare audiovizuală, Arta regiei de film, Arta imaginii de film, Arta sunetului de film, Arta montajului de film, Scenaristică de film, Filmologie, Producție de film și Film de animație.

Sub îndrumarea profesorilor, tinerii artişti își dau măsura talentului în universul unor nume cu rezonanță din dramaturgia clasică și contemporană – William Shakespeare, A.P. Cehov, I.L. Caragiale, Eugène Ionesco, Bertolt Brecht, David Mamet, Peter Shaffer, Yasmina Reza.

Juriul va fi format din personalități distinse ale lumii teatrale și culturale din România.

Sâmbătă, 4 iunie 2016, ora 17:00, va avea loc Festivitatea de deschidere. Spectacolele din cadrul Galei Absolvenților UNATC 2016 se vor juca la sediul Universității din strada Matei Voievod, nr.75-77 și la Palatul Național al Copiilor, Bld. Tineretului, nr. 8-10, București.

Evenimentul este organizat de studenţii anului I Master Teatrologie – Management şi Marketing Cultural.

Cu sprijinul Primăriei Municipiului București și ArCub.

Sponsori: Editura Nemira, Borsec.

Parteneri media: Teatrul Azi, Yorick, Șapte Seri, Realitatea Net, Ziarul Metropolis, Agerpres, Orașul meu, Gratuitor, Raftul cu idei, IQool, DCnews, AgențiadeCarte.ro, TV CITY.

Număr de vizualizări :1310


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro