Expoziția ”Sounds like a book”, la UNAgaleria

iun. 3rd, 2016 | By | Category: Postcard

Luni, 6 iunie 2016, ora 18:00, UNAgaleria (Str. Constantin Budișteanu nr. 10) vă invită la vernisajul expoziției ”Sounds like a book”. Expoziția propune organizarea unei platforme anuale pe teme legate de self-publishing și bookmaking.

Expoziția aduce laolaltă cărțiile-obiect realizate de participanți în urma workshop-urilor și prezentărilor organizate în perioada 11 aprilie – 30 mai la UNArte. Tema propusă în acest proiect este reprezentată de modul în care sunetul poate deveni interpretat vizual într-o lucrare. Participanții au primit un CD cu un calup de înregistrări audio, pe baza cărora s-a realizat o carte/zine/booklet.

Participanți:

Alle Dicu
Anna Grozavu
Vlad Ster
Ana-Maria Preduț
Patric Pavel
Daniela Șerban
Iris Arsu
Denis Radi
Mihai Șovăială
Andreea Vlăduț
Andrei Măceșanu
Irina Costescu
Ana-Maria Dudu
Roxana Ardeleanu
Alexandra Dinu
Ștefan Sebastian
Marina Gabriela Soare
Lin Al Choibi
Ștefania Sbârlici
Alina Cerescu
Doroteea Ispas
Diana Lemnaru
Alexandru Ivan
Rinalda Faraian

Mulțumiri #Antalis și #Grapho_mat pentru susținere.

Expoziția va fi urmată de un GRILL/SNACK în curtea galeriei.

”Sounds like a book” este o inițiativă de Andreea Vlăduț, Daniela Șerban, Iris Arsu, Mihai Șovăială și Patric Pavel (studenți anul I, III Grafica și Fotografie și Imagine Dinamică la Universitatea Națională de Arte București)

Număr de vizualizări :1049


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro