Editura Tracus Arte la Bookfest 2016

iun. 2nd, 2016 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 1-5 iunie 2016 sunteți așteptați, la standul Editurii Tracus Arte la Bookfest 2016 (Pavilionul C2), cu noi apariții editoriale, peste 6oo de titluri, 45 de lansări de carte cu personalități marcante ale lumii culturale românești.Menționăm câțiva dintre autorii volumelor care se vor lansa: Marius Hentea, Dumitru Țepeneag, Livius Ciocârlie, Cristian Popescu, Horea Poenar, Mircea Daneliuc.

De la standul editurii veți putea cumpăra și antologii din opera poetică a lui Gellu Naum, Matei Vișniec și a celui mai important poet sud-coreean, Ko Un.

Volumele de la standul Editurii Tracus Arte pot fi achiziționate cu o reducere specială de minim 25%.

Număr de vizualizări :1424


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro