Conferința “Gestionarea comportamentelor dificile si inadecvate ale copiilor“, susținută de psihologul Irina Petrea

iun. 23rd, 2016 | By | Category: Postcard

Miercuri, 29 iunie 2016, ora 18 00, la sediul din Lahovari, Teatrul Țăndărică vă invită la conferința, “Gestionarea comportamentelor dificile si inadecvate ale copiilor“,  care se va desfășura în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional “Teatru, Stradă și Copil”, ediția a doua. Chiar și cei mai ascultători copii pot avea uneori comportamente dificile, comportamente inadecvate, comportamente deranjante ce dau mari bătăi de cap părinților. Câteodată eșuăm în a le gestiona în mod adecvat, fie că aplicăm metode studiate, fie că aplicăm metode inventate ad hoc. De ce unele metode dau greș, de ce aceeași metodă pare să nu funcționeze pentru copii diferiți, de ce uneori avem succes, iar alteori nu, sunt numai câteva dintre răspunsurile pe care le veți primi la această întâlnire cu psihologul Irina Petrea.

Conferința cu titlul “Gestionarea comportamentelor dificile si inadecvate ale copiilor “ face parte din proiectul Conferințele IDEEA (Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă), proiect al Teatrului Țăndărică ce are ca scop abordarea diferitelor teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile!

Accesul se face pe baza unei rezervări, la telefon: 021 315 23 77 sau email:pr@teatrultandarica.ro

Număr de vizualizări :1207


One Comment to “Conferința “Gestionarea comportamentelor dificile si inadecvate ale copiilor“, susținută de psihologul Irina Petrea”

  1. Ioana spune:

    Sunt curioasa cate mamici vor veni. Sau cati profesori. Ne vedem acolo!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro