”Out Of Doors Fest”- ediția a IV-a

iun. 16th, 2016 | By | Category: Eveniment

În zilele de 5 și 6 august 2016, la Costinești, va avea loc ediția a IV-a a festivalului ”Out Of Doors Fest”. ”Out of Doors Fest” 2016 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate. ”Out Of Doors Fest” este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2016 este un eveniment al cărui public va depăși 3000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a 4-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești. Din 1999, White Horse transmite cultura prin muzică, exemple ce susțin această afirmație fiind sutele de concerte cu artiști consacrați: Iris, Cargo, Ada Milea, Alternosfera, Țapinarii, Fără Zahăr, Luna Amară, Vita de Vie, Trooper, nume ce au umplut până la refuz terasa White Horse și împrejurimile ei.

Programul festivalului:

Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 5 și 6 august 2016 (vineri și sâmbătă) și are ca invitați următoarele trupe:

Vineri, 5 august 2016:

Cargo

The R.O.C.K

Dan Helciug & Spitalul de Urgență

Mihai Mărgineanu Band

Sâmbătă, 6 august 2016:

Vița de Vie

Bucovina

Trooper

ZOB

Cred că sunt extraterestru

Intrarea la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 20,oo. Estimare oră de încheiere concerte: 24,oo.

Prețul de intrare la festival: Prepay: 30 de lei/ zi; de la 1 august: 35 de lei/ zi. Biletele se pun în vânzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse din Costinești și online pe adresa: www.doorsclub.ro

Informații la tel. 0763 66 16 22

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 5-6 august 2016, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Vă așteptăm să retrăim împreună atmosfera Costineștiului de odinioară!

Istoric OODF:

Prima ediție OODF (2013) a avut loc în parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orașul Constanța, ediție care s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile cu artiștii Zdob și Zdub, Vița de Vie, ROA, Timpuri Noi și mulți alții, adunând aproximativ 3000 oameni.

Cea de a 2-a ediție OODF (2014) s-a desfășurat pe plaja Doors, în Mamaia Nord, eveniment la care au luat parte, în 2 zile, peste 4000 oameni și unde au urcat pe scenă trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Șobolani și multi altii. Astfel OODF a devenit de la an la an mai popular, cu o masă mare de consumatori de evenimente live și cu o diversitate mai mare în line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, ediția a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinești, în incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock și lumea bună din Costinești.

Au participat la acesastă ediție trupe de referință ale muzicii românești: Treișpe Cuvinte, Popa Sapkă, Omul cu Șobolani, Vama, Maddriven, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob si Zdub.

Număr de vizualizări :996


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro