Schimb de Cărți, la ceainăria La Un Ceai

mai 25th, 2016 | By | Category: Postcard

Duminică, 29 mai 2016, între orele 15:00 – 17:00, în grădina cochetă de la ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25), se va desfășura ediția din luna mai a întâlnirilor ”Schimb de Cărți București”. Intrarea este liberă.

În fața unui ceai parfumat sau acompaniați de un pahar de limonadă ne vom cunoaște mai bine și vom discuta, ca de la cititor la cititor, despre lecturile descoperite în ultima lună, recomandări de cărți și alte dichisuri literare.

Care e cea mai potrivită lectură de vară: „De veghe în lanul de secară” sau „Trei într-o barcă”?

Schimbul nu este definitv și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți) .

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Subversiv.info, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events

Număr de vizualizări :880


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro