Poeta și publicista Angela Baciu, la Târgul de carte „Alba Transilvana”

mai 18th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 20-22 mai 2016, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba- Iulia,  se vor desfășura Târgul de carte „Alba Transilvana”, ajuns în acest an la ediţia a IX-a, şi Festivalul Internaţional „Alb Umor”.

Cea de-a 9-a ediţie a târgului propune publicului larg un program plin de evenimente la care vor participa specialişti şi invitaţi din toate zonele culturii: poeti, prozatori, editori, traducători, distribuitori, tipografi, bibliotecari, agenţi literari, critici, animatori şi jurnalişti în domeniul cultural, precum şi personaltăţi ale artei şi scenei româneşti. Târgul de carte va găzdui şi ediţia a 7-a a Festivalului Internațional „Alb-Umor”.

Vor avea loc: lecture publice, lansări de carte, de reviste, dezbateri, momente artistice, expoziţii, activităţi interactive cu copii si multe altele.

Organizatorii sunt Consiliul Judeţean Alba-Iulia şi Bilbioteca Judeţeană „Lucian Blaga” din Alba-Iulia.

Din Galați, este invitată la Târgul de Carte din Alba-Iulia, poeta și publicista Angela Baciu care îți va lansa cartea “4 zile cu nora” publicată la editura Charmides.

Invitați vor fi: Nora Iuga, Marin Malaicu Hondrari și Cristina Smadea.

Număr de vizualizări :1216


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro