Mihail Soare lansează „Zavera îngerilor”, și la Chișinău

mai 21st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 25 mai 2016, orele 16:00, la Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu din Chișinău (Bd. Ștefan cel Mare, Nr. 148), va fi lansată antologia de autor „Zavera îngerilor”, purtând și subtilul „trei mii și ceva de zile și nopți de poezie”, de Mihail Soare. La lansare vor participa Directorul General al Bibliotecii Municipale B.P. Hașdeu – Mariana Harjevschi, Directorul ICR Mihai Eminescu din Chișinău – academicianul Valeriu Matei, scriitorul și criticul literar Florentin Popescu și, firește, Mihail Soare.

Antologia a mai fost lansată la Clubul Calderon din București și la Râmnicu Vâlcea, în cadrul celei de-a treia ediții a Târgului de carte „Cartea la Râmnic”.

Număr de vizualizări :1253


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro