Masă rotundă pe tema „75 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Experienţa şi învăţămintele anului 1941”

mai 26th, 2016 | By | Category: Postcard

Miercuri, 15 iunie 2016, de la ora 16:00, la Centrul Rus de Știință și Cultură (Bd. Lascăr Catargiu, nr. 50), va avea loc o masă rotundă pe tema „75 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Experiența și învățămintele anului 1941”.

La masa rotundă vor participa cu lucrări pe tema celui de-Al Doilea Război Mondial și a contribuției URSS în acest marcant conflict persoane care s-au ocupat îndelung de acest subiect precum: Vladimir Zolotarev –  istoric de război, Doctor în Istorie și Științe Juridice, profesor și vice-președinte al Academiei Ruse de Științe Naturale; Vitali Gapon – jurnalist și cercetător; Nikolai Ilievski – istoric de război; Dr. Ion Constantin – istoric; Dr. Cornstantin Corneanu – istoric și specialist în geopolitică; Prof. univ. Dr. Constantin Hlihor – istoric.
Pentru mai multe detalii, puteți descărca programul complet.

Număr de vizualizări :717


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro