Lansarea volumului ”Viaţa lui Mahomed”, de Constantin Virgil Gheorghiu

mai 9th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 12 mai 2016, ora 18.00, la Librăria Sophia din București (Strada Bibescu Vodă, 19), va ave aloc lansarea volumului ”Viaţa lui Mahomed”, de Constantin Virgil Gheorghiu. Invitaţi: prof.univ.dr. Mircea Anghelescu; pr.dr. Tudor Ciocan; dr. Gheorghiţă Ciocioi.

Confruntați cu o adevărată invazie musulmană în Europa, dispunem astăzi de puține studii de specialitate pe tema islamului. Iar marea parte a celor existente e mai mult decât aridă. Lipsa aceasta este suplinită în mod remarcabil de ambiția marelui scriitor Constantin Virgil Gheorghiu (1916‑1992) de a nara o viață și, totodată, de a dezvălui semnificația mesajului pe temeiul căruia o întreagă civilizație – una dintre cele mai bogate din istorie – s‑a răspândit în lume.

Număr de vizualizări :1157


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro