Întâlnire cu reputatul psihoterapeut Gáspár György și “Copilul invizibil”, la Bookfest 2016

mai 30th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 5 iunie 2016, ora 12.00,  la standul Curtea Veche Publishing, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, cunoscutul psihoterapeut Gáspár György va prezenta cel mai recent volum al său, “Copilul invizibil”.  Va avea loc un dialog special în care autorul va povesti pe îndelete despre “Copilul invizibil”, parenting conștient și mindfulness. La sfârșitul evenimentului va avea loc o sesiune de autografe.

Gáspár György este președintele Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, membru în Colegiul Psihologilor din România și coordonator de programe ce privesc sănătatea relațională.

Copilul invizibil este o invitație la descoperirea de sine cu ajutorul stării de mindfulness sau de prezență conștientă, scrisă pentru părinți și viitorii părinți. Realitatea ne arată că trauma călătorește în timp, nu se oprește la o singură generație, iar procesarea experiențelor noastre negative este o dovadă de prețuire de sine și respect față de copiii, nepoții și strănepoții noștri. Pentru că ceea ce nu vindecăm noi sunt răni pe care le lăsăm moștenire urmașilor noștri.” (Gáspár György)

Autorul nu scrie doar din perspectiva sa de psiholog clinician și psihoterapeut, ci face apel la situațiile de viață care l-au modelat, la practicile care l-au ajutat să depășească momentele dificile și oferă, în acest sens, o serie de pași esențiali care vin în sprijinul nu doar a părinților de pretutindeni, ci a și a celor care pur și simple urmăresc în permanență dezvoltarea lor interioară.

„Cartea are un mesaj pentru fiecare cititor – acela de a îndrăzni să ne uităm la copilul interior, așa cum părinții noștri nu au știut sau nu au putut să o facă, într-o manieră ghidată de curiozitate, compasiune și acceptare umană necondiționată.”

Număr de vizualizări :714


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro