Editurile Aramis și Minerva, la Bookfest 2016

mai 23rd, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Editurile Aramis și Minerva vor participa la cea de-a XI-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, care va avea loc între 1 și 5 iunie 2016, în Complexul expozițional Romexpo din București. La standul B 14 din pavilionul C 2, în fiecare zi,  cititorii  vor fi întâmpinați cu peste 500 de titluri, cu reduceri de 25-70% și prețuri speciale de 3 și 5 lei.

Iată câteva dintre noutățile pregătite cu această ocazie:

– Cartea Miracol în lumea emoțiilor. O poveste despre emoțiile mele, o poveste despre mine, de Dragoș Iulian Matei, Bianca Niță și Paula-Steluța Dobrinoiu. Povestea este construită pe baza cercetărilor și metodelor unor psihologi și neurologi precum Daniel Goleman, Paul Rasmussen, Christophe André și François Lelord.

– În colecția Bunica ne citește povești, care îi introduce pe cei mici în lumea minunată a poveștilor clasice: Cartea junglei, Prințesa și broscoiul, Bucle-Aurii și cei trei ursuleți, Aladin și lampa fermecată, Ocolul pământului în 80 de zile.

Având ilustrații atrăgătoare, cărțile își deapănă poveștile într-un mod simplu și pe înțelesul copiilor. Din această colecție mai fac parte: Alice în Țara Minunilor, Crăiasa Zăpezii, Hänsel și Gretel, Degețica, și Rapunzel.

edituraaramis.ro/carti/colectia-bunica-ne-citeste-povesti–i1876

– În colecția Știu să citesc cu litere mari de tipar oferim celor mai mici dintre cititori, școlarilor începători, o serie de povești clasice repovestite cu farmec și umor: Cei trei purceluși, după James Orchard Halliweell-Phillipps, Lupul și cei 7 iezi și Scufița roșie, după Frații Grimm. Textele accesibile și ilustrațiile mari și atractive fac din parcurgerea cărților o activitate plăcută și antrenantă.

– În colecția Jocuri pentru copii inteligenți, am pregătit, pentru copii de la 3 ani la 7 ani +, cinci cărți de activități de tipul unește punctele, găsește diferențele, alege perechile potrivite, cuvinte încrucișate și labirinturi.

– În colecția Descoperă cuvintele misterioase din poveste, am pregătit: Sinbad marinarul, Rățușca cea urâtă, Cenușăreasa și Gulliver în țara liliputanilor; copiii se vor amuza asociind cuvintele imaginilor corespunzătoare.

– În colecția Biblioteca școlarului au fost atent selecționate texte necesare studiului elevilor. Noile apariții editoriale sunt: Fram, ursul polar, de Cezar Petrescu, Nuvele și Povești, de Ioan Slavici, Povești, de Hans Christian Andersen.

Colecția mai cuprinde titlurile: Comedii. Chirițele, deVasile Alecsandri, Din lumea celor care nu cuvântă, de Emil Gârleanu, Fabule, de Grigore Alexandrescu, Momente și schițe, de Ion Luca Caragiale, Poezii, de Mihai Eminescu, Poezii. Balade și idile, de George Cosbuc, Poezii. Balade vesele și triste, de GeorgeTopârceanu, Poezii. Pasteluri și legende, de Vasile Alecsandri, Povești, de Petre Ispirescu, Povești, povestiri, de Ion Creangă.

edituraaramis.ro/categorii-carti/biblioteca-scolarului–i1868

– În noul format al colecției Biblioteca pentru toți, cărți cu care am crescut și pe care le putem oferi și copiilor noștri: Nuvele, de Ioan Slavici, Poezii, de George Coșbuc, Poezii, de Octavian Goga, Povești de Petre Ispirescu, și Peripețiile Fanchettei, de Honoré de Balzac.

Tot în această colecție de suflet au apărut și volumele: Comedii, de Vasile Alecsandri, Ion, de Liviu Rebreanu, Nuvele, de Ion Luca Caragiale, Pădurea spânzuraților, de Liviu Rebreanu, Poezii, de Mihai Eminescu, , Poezii. Pasteluri și legende, de Vasile Alecsandri, Povești, amintiri, povestiri, de Ion Creangă.

edituraaramis.ro/carti/colectia-clasic-de-lux–i1872

Limba română. Ortografie și punctuație, de Petru Bucurenciu și Olivia Trifan, un instrument util elevilor din clasele V-VIII și cadrelor didactice, dar și oricărui vorbitor de limba română preocupat de modul în care se exprimă, pentru sistematizarea și consolidarea cunoștințelor necesare exprimării corecte.

edituraaramis.ro/carte/limba-romana-ortografie-si-punctuatie–teorie-si-exercitii–i18852

edituraaramis.ro/

www.edituraminerva.ro/

Număr de vizualizări :973


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro