Amalia Dulhan și Alina Constantin expun la Art Yourself Gallery

mai 16th, 2016 | By | Category: Eveniment

Marți, 17 mai 2016, ora 19.00, Art Yourself Gallery vă invită la vernisajul expozițiilor Amalia Dulhan/ ”Despre fericire” și Alina Constantin / ”Douăzeci și șapte”.  Expozițiile pot fi vizitate în perioada 17 mai- 14 iunie 2016.

Art Yourself Gallery

Bd. Dacia nr. 51, etaj 1, sector 1, București

Program:

Marți – Vineri: 12pm – 7pm

Sâmbătă: 10am-13pm

Duminică și Luni: închis

Art Yourself Gallery este un spațiu destinat artei contemporane, care aduce în prim plan artiști români din generații, viziuni și abordări diferite, care încearcă să exprime prin forme și mesaje idei, senzații, emoții și căutări.

Încă de la deschidere, în toamna anului 2011, expozițiile, vernisajele și evenimentele Art Yourself mențin vii legîturile dintre artiști și public, conferind un plus de efervescență producției artistice, dar și o interacțiune continuă între estetic și ideatic.

Număr de vizualizări :960


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro