“Despre punți, cu Ana Barton. Trei întâlniri om la om”

mai 27th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 9 iunie 2016, ora 18.30, la Librăria „Open Art“ din București, începe un curs cultural ce o are invitat excepțional pe scriitoarea Ana Barton. Cursul „Despre punți, cu Ana Barton. Trei întâlniri om la om“ își propune să trateze, de-o manieră neconvențională, teme populare precum: ce este comunicarea; de câte tipuri este comunicarea; de câte tipuri sunt relațiile dintre oameni, în genere; cum interacționăm cu cei din jur astfel încât, în profesiune sau familie, viața noastră să nu fie o colecție de eșecuri; cum ne adaptăm discursul în funcție de interlocutor și context; ce trebuie să știm despre noi înșine pentru a avea raporturi sănătoase cu ceilalți.

Nuvelist, romancier, eseist de sușă memorialistică, Ana Barton este, în același timp, un excelent profesionist în ceea ce epoca noastră numește „relații publice“. Activează în domeniul comunicării, scrie asiduu pe blogul personal și pe Facebook, participă la lansări de carte, dă (și ia) interviuri, își întreține, ca un grădinar, largul cerc de cititori. În cuvintele sale, cursul de față e despre „întâlnire“, despre „apropiere“, despre acele momente privilegiate din viață în care oamenii învață „să se desfacă“, aidoma unor „flori tinere“, unii față de alții. Despre prietenie, iubire, autenticitate, trăire, poveste.

Proiect al Inițiativei CALDERON, unul dintre cele mai puternice grupuri de acțiune culturală din București, evenimentul „Despre punți, cu ANA BARTON“ beneficiază de o descriere completă pe pagina de Internet a organizației (vezi linkul de mai jos).

Modalitatea de înscriere e simplă: cei interesați de curs trebuie să trimită un mesaj cu textul „Mă interesează“ la adresa info@calderon.at. Vor primi, apoi, toate detaliile necesare (calendar, taxă de participare, modalitate de plată etc.).

Descrierea completă a evenimentului: www.calderon.at/despre-punti

Înființată în septembrie 2013, Inițiativa CALDERON organizează conferințe cu mari personalități ale vieții publice românești, un club de lectură, cursuri de formare intelectuală. Cele aproape 100 de evenimente CALDERON de până acum au avut invitați de talia unor Maia Morgenstern, Dan C. Mihăilescu, Radu Paraschivescu, Mihail Neamțu, Sever Voinescu, Carmen Mușat, Mihaela Irimia.

Număr de vizualizări :953


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro