„Don Pasquale”, spectacol de operă pentru copii, la Timișoara

mai 6th, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 16 mai 2016, ora 19.00, la Filarmonica Banatul Timişoara (bd. C. D. Loga nr. 2), Opera Comică Pentru Copii Bucureşti şi Institutul Francez din Timişoara vă invită la spectacolul, în limba română, „Don Pasquale”.

Spectacolul de operă „Don Pasquale”, susţinut de Opera Comică pentru Copii Bucureşti soseşte în premieră absolută la Timişoara. Vă invităm să vă bucuraţi cu întreaga familie de un spectacol plin de culoare, veselie si energie, care va fi o încantare atât pentru adulţi cât şi pentru copii!

Adaptată pe înţelesul copiilor, acţiunea se petrece în Roma secolului al XIX-lea, când bătrânelul care dă numele operei, Don Pasquale, ajunge să fie păcălit de propriile decizii, spre amuzamentul publicului, care asistă la farsele ce îi sunt orchestrate acestuia.

„Don Pasquale”, după celebrul compozitor italian Gaetano Donizetti, reprezintă una dintre „perlele” belcanto-ului italian şi una dintre cele mai frumoase opere din toate timpurile. Efervescența momentelor hazlii, care fac deliciul copiilor, este potențată de sensibilitatea celor muzicale.

Regia: Cristian Mihăilescu

Scenografia: Andreea Koch

Conducerea muzicală: Gheorghe Iliuță, Ciprian Teodorașcu

Prețuri bilete:

35 lei/1 bilet (bonus: 1 abonament pe 3 luni la Biblioteca Institutului Francez)

55 lei/2 bilete (bonus: 1 card CulturaPlus)

80 lei/3 bilete (bonus: 1 card CulturaPlus şi 1 abonament pe 3 luni la Biblioteca Institutului Francez)

25 lei/persoană pentru grupuri şcolare (>10 copii)

Bilete sunt disponibile la Institutul Francez Timişoara: bd. C.D. Loga nr. 46, tel. 0256490544.

Informaţii despre avantajele Cardului CulturaPlus: www.institutfrancais.ro/ro/category/timisoara-ro/mediateca-timisoara-ro/cardul-cultura-plus/

Număr de vizualizări :968


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro