”Design local pe scena globală”, la Conceptual Lab

mai 19th, 2016 | By | Category: Eveniment

Marți, 24 mai 2014, ora 19.00, Conceptual Lab vă propune o dezbatere  referitoare la avantajele/dezavantajele designului local (de produs, interior, bijuterie, arhitectură). Are România puterea de a oferi pieței internaționale branduri create local, ce reușesc pe piața internațională? Moderator: Dan Pavel. Invitați: Dragoș Motica, Dragoș Dogaru, Mira Ene, Codrin Stănciunescu, Thea Haimovitz.

Conceput ca un “laborator de idei”, Conceptual Lab este un spaţiu al creatorilor şi pasionaţilor. Aici se întâlnesc oameni şi se discută idei. Se naşte o comunitate.

“Laboratorul” găzduieşte evenimente cu tematici variate, în care se explorează, într-un cadru relaxat, universul cultural al lumii contemporane, în toată bogăţia şi complexitatea sa.

Conceptual Lab este un proiect al Asociaţiei Identitate Culturală Contemporană (AICC), o organizaţie non-guvernamentală care dezvoltă proiecte menite să contribuie la promovarea culturii române şi la distribuirea de informaţii corecte şi obiective despre România.

Locuri limitate.Participarea la eveniment se face numai pe bază de rezervare la adresa: contact@mixofideas.ro.

Număr de vizualizări :914


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro