Trupa Stema lansează “Ignoranța”

apr. 5th, 2016 | By | Category: Eveniment

Trupa de indie-alternative STEMA, cunoscută prin piese precum “Fiecare Om”, “Bestial” sau “Outro”, revine în atenția publicului cu un nou single – “Ignoranța”. Acesta este cel de-al doilea single (după “Outro”) de pe albumul “Vicii, talente și patimi”, material ce va fi lansat joi, 5 mai 2016, în cadrul unui concert inedit, în Club Control din București.

“Ignoranța” e prima piesă compusă din tot albumul. Și, de fapt, din toate piesele. Practic e piatra de hotar. După ce am compus-o mi-am dat seama că e ceva deosebit cu piesa asta, așa că m-am dus și am băut niște pahare de fericire” – Silviu Sanda, vocalul trupei.

Fata de la 8 s-a urcat pe geam

Și-a privit lumea de sus de-acolo.

Apoi au venit și-au luat-o de pe-asfalt

Și-a rămas o urmă așa.

“Vicii, Talente și Patimi” este un album dens, un album care te poartă într-un joc du-te vino continuu, pe alocuri psihedelic, de la patimă la protest, de la autoironie până la social-filozofic dostoievskian.

“Este o construcție complexă cu multe camere pe care merită să le vizitezi pentru a vedea cum Viciile, Talentele și Patimile pot deveni mici ghiocei care străpung cu încăpățânare zapada” – Silviu Sanda.

De altfel, artiști precum Artan(Partizan), Dan Byron(byron), Narcis Axinte (Harlequin_Jack) vor cânta piesele STEMA alături de trupă.  Hot Club de Bucharest vor deschide seara, pe ritmuri de jazz manouche.

STEMA înseamnă Silviu Sanda – voce, chitară; Dan Stoica – chitară, claviaturi, lap steel, voce; Tudor Rotăruş – bass; Vlad Toma – tobe.

“Ignoranța” se poate asculta pe canalul youtube al trupei – https://goo.gl/JFq5lh.

Pe STEMA îi puteți găsi pe facebook, la www.fb.com/TRUPASTEMA, dar și la www.trupastema.ro.

Număr de vizualizări :860


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro