Start! Gala Premiilor UNITER 2016

apr. 4th, 2016 | By | Category: Postcard

Luni, 4 aprilie 2016, s-a lansat campania de promovare a artiştilor aflaţi în competiţie la Gala Premiilor UNITER. O campanie interactivă ce oferă posibilitatea publicului să fie mai aproape de concurenţi şi să-i susţină cu un simplu click.

Ca şi anul trecut, trei sunt etapele campaniei:

– Artiştii în competiţie!

– Pentru tine cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul din 15 aprilie pe site-ul www.uniter.ro

– În 9 mai află câştigătorul.

Campania de promovare începe prin scurte prezentări video pentru fiecare dintre cele 11 categorii de premiu – „Artiştii în competiţie!”. Să-i cunoaştem mai bine şi apoi, în 15 aprilie, să putem întreba „Pentru tine cine e câştigătorul?” şi să spunem START VOT!

Tot din 15 aprilie pagina de facebook şi site-ul UNITER vor fi invadate de mesaje prin care alţi artişti încurajează pe cei aflaţi în competiţie în cursa pentru trofeul UNITER. Intervenţii care fac competiţia mai frumoasă şi mai incitantă.

*

10 premianţi, 32 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 9 mai la Teatrul „Regina Maria” din Oradea pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural şi online pe www.tvr.ro şi www.uniter.ro.

Producători:

UNITER

Teatrul „Regina Maria” Oradea

Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune

Proiect cultural finanţat de:

Ministerul Culturii

Primăria Oradea

Consiliul Judeţean Bihor

Co-producător:

Televiziunea Română

Sponsor principal:

Raiffeisen Bank

Partener principal:

MOL România

Partener special:

UniCredit Bank

Sponsori:

Heineken

KPMG

ANEVAR

Domeniile Blaga

Parteneri:

Fundaţia ANONIMUL

Consiliul Britanic

Centrul Român ITI

Partener de tradiţie:

Societatea Română de Radiodifuziune

Parteneri media:

Ziarul Metropolis

mediaTRUST

Număr de vizualizări :854


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro