Librăria “Donaris” din Galaţi vă dă întâlnire cu …Povestea!

apr. 11th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 12 aprilie 2016, ora 17.30, la Librăria “Donaris”(Galaţi), va avea loc  lansarea cărţii ”Căsuța cu Povești”, de Marilena Apostu (debut, carte de poveşti, Ed.”Sinteze”, 2016).

Sunt invitaţi toţi copiii, părinţii şi bunicii să se bucure de o carte plină cu poveşti cu talc, poveşti, vesele, sincere, pline de culoare şi tandreţe.

„Momente, clipe minunate din viaţa mea sunt prinse în această carte. Sunt fericită acum, că Timpul nu mi le va putea răpi. Asternându-le pe hârtie, au căpătat Imunitate. Transformă clipă în Eternitate, scriind!

Vă aştept, dragii mei copii de pretutindeni să fim împreună la lansarea acestei cărţi” (Marilena Apostu)

( fragment de poveste)

”Zilele treceau, una mai frumoasă decât alta, spiriduşii nici nu pomeneau de plecare, iar zâna nu-şi mai încăpea în piele de fericire. Şi pentru că jocul lor era neîntrecut de frumos, au mai venit alţi şi alţi spiriduşi, care de care mai hazliu, mai chipeş, mai poznaş.”.

Intrarea  este liberă.

Număr de vizualizări :762


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro