Începe Festivalul Internațional de Film București, ediția a XII-a

apr. 15th, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 18 aprilie 2016,  se va da startul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Film București.

Producția ”Soy Nero” care va rula în cadrul Galei de Deschidere ce are loc luni, 18 aprilie, la orele 19.30, la Cinema Elvira Popescu, va fi difuzată în prezența regizorului Rafi Pitts. ”So I am in exile-so what?”, spunea regizorul iranian Rafi Pitts la începutul acestui an, referindu-se la condiția pe care a fost forțat să o aleagă din 2009.

De-a lungul celor 7 zile de festival, vor fi proiectate 15 filme din 10 țări: Spania, Franța, Statele Unite, Iran, România, Belgia, Bosnia Herzegovina, Argentina și Bulgaria.

Ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Film București (BIFF) inaugurează o nouă secțiune, „Veneţia”. Prezentată pentru prima oară în România și dedicată prestigiosul Festival de Film de la Veneția, în cadrul acestei noi secțiuni, spectatorii cinefili se vor bucura de cinci producții participante la festivalul veneţian, filme premiate si apreciate atât de criticii de specialitate, cât și de publicul larg.

Programul complet al festivalului îl găsiți aici

La Gala de deschidere accesul se va face pe baza de invitație dar și pe baza biletelor achiziționate de la cinema “Elvira Popescu” sau  online de pe eventbook.ro

Număr de vizualizări :953


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro