Concert Maria Răducanu & Maxim Belciug

apr. 5th, 2016 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 9 aprilie 2016, începând cu ora 21.00, la UNTEATRU, sunteți invitați la o seară de concert cu Maria Răducanu – una dinte cele mai speciale voci din lume – și Maxim Belciug – chitaristul încântărilor -.

Cei doi se reîntâlnesc “live” pentru un regal muzical pe care afișul îl prefațează cu versurile poetului Jorge Luis Borges: “Nimic nu e atât de vechi sub soare. Totul se întâmplă pentru prima oară, dar într-un chip veşnic”.

Va fi, ca de fiecare dată când s-au regăsit împreună pe scenă, o aventură unică printre muzici, epoci și trăiri felurite, cu lacrimi dulci în murmur de chitară, cadențe andaluze, pesnii rusești, baroc italian suav și, bineînțeles, romanțe și cântece din vechiul București. Fericire.

Așadar sâmbătă, 9 aprilie 2016, începând cu ora 21.00, muzica bună vă aşteaptă la UNTEATRU, în str. Sfinții Apostoli 44 din București. Grăbiți-vă să rezervați din timp. Pulchrum est paucorum hominum.

Informații și rezervări:  0721268516, rezervari@unteatru.ro sau www.unteatru.ro

UNTEATRU, str. Sfinții Apostoli 44 din București

Număr de vizualizări :787


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro