Comunicat al noii conduceri a U.S.R

apr. 6th, 2016 | By | Category: Postcard

Noul Consiliu Director al Uniunii Scriitorilor din România a trimis, pe adresa de e-mail a AgențieideCarte.ro, un comunicat de presă referitor la dosarul nr. 14141/299/2016, aflat pe rolul Judecătoriei sectorului 1. Vă prezentăm textul comunicatului.

“În dosarul nr. 14141/299/2016, aflat pe rolul Judecătoriei sectorului 1, instanța doar a suspendat temporar efectele hotărârilor date de noile organe alese la Adunarea Generală Extraordinară din 19 martie 2016, a.c., având în vedere dosarele aflate pe rol. Dispoziția instanței din 5.04.2016 urmărește soluționarea cu prioritate a dosarelor existente pe rol ce ar putea fi întârziate de intervenția fostei conduceri în frunte cu dl Nicolae Manolescu, având în vedere faptul că hotărârile în discuție sunt o consecință și răspuns la practicile nelegale întreprinse de fosta conducere din anturajul dlui Manolescu.

Noile organe de conducere USR nu pot fi supuse nici unei restricții de suspendare decât prin votul unei adunări generale similare celei din19.03.2016. Orice alte motivații aduse de fosta conducere nu au suport juridic și legal.

Cristian Teodorescu, președinte

Florin Iaru, vicepreședinte

Dan Mircea Cipariu, vicepreședinte

06.04.2016”

Număr de vizualizări :1439


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro