„Știu că nu asta vrei să auzi‟, a șasea premieră a stagiunii 2015-2016, la Clubul Dramaturgilor

apr. 15th, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 18 aprilie 2016, ora 18.00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38), va avea loc spectacolul-lectură cu piesa „Știu că nu asta vrei să auzi‟ de Carmen Dominte. Interpretează actrița Ruxandra Bălașu. Regia: Ingrid Bonța.

Institutul Cultural Român și Filialele București-Poezie și București-Dramaturgie ale Uniunii Scriitorilor din România vă invită la a șasea premieră a stagiunii 2015-2016 la Clubul Dramaturgilor. Textul a fost nominalizat în cadrul Festivalului Monodrama organizat de către Teatrul National din Bacău în anul 2015.

Clubul Dramaturgilor este un proiect inițiat de regretatul critic Mircea Ghițulescu în anul 2006. În actuala stagiune, este organizat de USR prin filialele bucureștene de dramaturgie și poezie, în colaborare cu  ICR.

Partener: Radio România Cultural.

Intrarea publicului este liberă.

Spectacolul va fi urmat de comentarii și discuții asupra textului, moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București Poezie a Uniunii Scriitorilor din România.

Număr de vizualizări :801


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro