”Haideţi să creştem acoperişul la Replika!”

apr. 11th, 2016 | By | Category: Postcard

Vineri, 8 aprilie 2016, Centrul de Teatru Educațional Replika a lansat campania ”Haideţi să creştem acoperişul la Replika!”  Timp de 40 de zile puteţi dona şi le puteţi spune şi prietenilor despre campanie.

Se strâng bani pentru refacerea acoperişului Centrului de Teatru Educațional Replika.

Orice ajutor contează! Donați și spuneți mai departe!

igg.me/at/replikaroof/x

Centrul Replika este un spaţiu independent, interdisciplinar, dedicat îmbinării artelor într-un concept unitar, destinat colaborării dintre artiști profesioniști și comunități sau grupuri insuficient reprezentate şi încurajând un teatru pentru un public tânăr şi implicat. Teatrul educaţional, arta participativă, artistul activist lucrând cu şi pentru comunitate sunt concepte de bază pentru noi.

Număr de vizualizări :832


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro