Workshop de ceramică

mart. 18th, 2016 | By | Category: Postcard

În zilele de 26 martie și  2 aprilie 2016, între orele 11.00 – 15.00, la Muzeul Vasile Grigore (Str. Maria Rosetti nr. 29, sector 2, București),  Asociația Culturală Many Colors și Muzeul Vasile Grigore – pictor și colecționar- vă invită să participați la workshop-ul de ceramică, susținut de artistele Oana Maria Stoica și Simona Antoniu.

Arta plăcuțelor decorative din ceramică este cunoscută din cele mai vechi timpuri, acestea fiind folosite atât în arhitectură, cât și în decorul interior. Abordarea acestei teme reprezintă un prilej de descoperire a unor mici secrete, de înțelegere a trecutului și poate de a găsi o nouă utilizare a acestora în prezent.

Workshop-ul se adresează publicului cu vârste cuprinse între 10 și 40 de ani, propunându-ne o întâlnire cu materialele, instrumentele și tehnicile de lucru specifice ceramicii. Participanții vor avea ocazia să parcurgă toate etapele realizării unui obiect din ceramică, creând obiecte decorative parietale din gresie glazurată, arse la temperaturi înalte.

Workshop-ul este realizat în cadrul proiectului cultural Faţetele Hiperconectivităţii/The Facets of Hyperconnectivity și finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României, prin Programul PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european (www.fonduri-diversitate.ro). 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Relații și rezervări:

Simona Antoniu, Asociatia Culturala Many Colors

Tel. 0728805889

E-mail:

antoniusimona@gmail.com

artfel_tulcea@yahoo.com

Parteneri media: Radio România Cultural, Modernisim, AgențiadeCarte.ro, Senso TV, Port.ro, Deco și Eco, România Pozitivă, ArtLine, ArtClue, Zile și Nopți, B-24FUN, Vernisaje, Ceașca de Cultură

Număr de vizualizări :1044


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro