Teatrul Studenţesc Ludic, la Festivalul Internaţional de Teatru „Děčínská brána”- ediţia a XXIV-a

mart. 18th, 2016 | By | Category: Eveniment

În perioada 18-20 martie 2016,  Institutul Cultural Român de la Praga susţine participarea Teatrului Studenţesc Ludic din Iaşi la cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Děčín, „Děčínská brána”, ce se desfăşoară în incinta Teatrului Municipal Děčín (Teplická 587/75, 405 02).

Festivalul Internaţional de Teatru de la Děčín, „Děčínská brána”, este unul dintre cele mai fecunde şi longevive festivaluri de teatru din Republica Cehă şi cuprinde un program complex de workshopuri, conferinţe, spectacole demonstrative şi reprezentaţii teatrale, la care vor lua parte toate trupele invitate.

Actorii Teatrului Ludic vor juca piesa Norvegia azi în cadrul unei seri speciale în data de 19 martie 2016, ora 21:00, având statutul extraordinar de invitat de onoare.

Teatrul Studentesc Ludic, înfiinţat în anul 1978 de către profesorul Aurel Luca, are o mare experienţă internaţională, fiind deschis dialogului teatral european şi mondial, fapt argumentat prin calitatea artistică a participărilor la festivaluri de pe aproape toate continentele, cu peste 450 de trofee şi premii în palmares.

Accesul la toate spectacolele din cadrul festivalului se face pe bază de bilet. Preţul unui bilet este de 60 CZK şi se achiziţionează de la casieria teatrului.

Număr de vizualizări :1030


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro