Mai puțin de o lună până la încheirea preselecției pentru Concursul European de Dramaturgie ”Pop Drama”

mart. 2nd, 2016 | By | Category: Postcard

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș (România) în colaborare cu Centro Diego Fabbri (Italia), centru de studii, cercetare și formare în teatru și limbaj teatral, University of Wolverhampton (Marea Britanie) și Fundacion CajaGranada (Spania) anunță Concursul European de Dramaturgie POP DRAMA, concurs care urmăreşte promovarea dramaturgiei europene și performanța în scrierea unei piese de teatru.

Concursul European de Dramaturgie POP DRAMA este deschis tuturor celor care doresc să își încerce talentul în scrierea dramatică.

Dacă din punct de vedere teatral faceți o dramă din orice, 29 martie este data limită până la care vă mai puteți înscrie piesele la Concursul european de dramaturgie Pop Drama.

Este necesar ca textele înscrise în concurs să fie scrise în limba română, să nu fi fost vreodată publicate sau reprezentat public și să nu fi câștigat alte premii de dramaturgie. Primele trei piese clasate vor fi traduse în limba engleză și vor circula pe platforme on-line de dramaturgie, iar textul clasat pe locul I va fi avea primul contact cu o scenă profesionistă, fiind montat ca spectacol-lectură și promovat la nivel național și european.

Condițiile de participare și formularele de înscriere se găsesc pe site-ul Universității de Arte din Târgu-Mureș: Acasa: Universitatea de arte din Targu-Mures

Număr de vizualizări :1404


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro