Mădălina Dan participă la BAZAAR Festival

mart. 17th, 2016 | By | Category: Postcard

Institutul Cultural Român de la Praga susține participarea artistei Mădălina Dan la cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Reprezentații Independente Bazaar, organizat în perioada 18-20 martie 2016. Evenimentele vor avea loc la teatrul Alfred ve dvoře, înspațiul multifuncțional Studio ALTA și la teatrul PONEC – the Dance Venue.

Reprezentația Mame de oțel (proiect româno-polonez al artistelor Mădălina Dan și Agata Siniarska) va avea loc pe data de 19 martie, orele 19:00, la Studio ALTA, în cadrul secțiunii Saturday Bazaar/ Bazaar de sâmbătă, ce prezintă proiecte în lucru ale artiștilor din Republica Cehă, Polonia, România, Ungaria, Rusia și Slovacia. Mame de oțel este o investigare a fenomenologiei lacrimilor care atinge teme precum: memorie, istorie, moarte, fericire, fragilitate, inocență și forță.

Menționăm că pe lângă reprezentația Mădălinei Dan, în cadrul festivalului, va avea loc reprezentația Vis final a grupului românesc Unsorcery, pe data de 20 martie, orele 18:00, la Studio ALTA.

Bazaar este singurul festival de dezvoltare a proiectelor artiștilor din Europa de Est, Centrală și de Sud-Est, un festival de dans și arte ale spectacolului în cadrul căruia sunt prezentate viziunile artiștilor pe tema identității în artă și mișcare.

Pentru mai multe informații despre festival și program, vă rugăm să accesați pagina oficială: www.alfredvedvore.cz/en/bazaar

Număr de vizualizări :1194


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro