Caravana EUB, la Timișoara

mart. 28th, 2016 | By | Category: Postcard

În perioada 31 martie – 3 aprilie 2016, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT Timișoara, Caravana EUB va participa la ediția timișoreană a Salonului de Carte BOOKFEST, manifestare desfășurată pentru a cincea oară și totodată, potrivit organizatorilor, eveniment „de cinci stele”.

Editura Universității din București participă alături de Editura Universității de Vest din Timișoara, sub egida Consorțiului Universitaria, unde sunt așteptați cei interesați de carte științifică din cele mai diverse domenii și, în general, cei împătimiți de cultură.

Număr de vizualizări :1079


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro