Atelier de confecționat povești fantastice – ediție aniversară

mart. 4th, 2016 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 5 martie 2016, începând cu ora 16.00, la ceainăria La un ceai din București, Editura Crux Publishing și scriitorul Dan Rădoiu au onoarea de a vă invita la o nouă ediție a Atelierului de confecționat povești fantastice, care a ajuns la numărul 6! Intrarea este liberă, și tot ce trebuie să aduceți cu voi este imaginația și cheful de distracție!

Așa cum ne-am obișnuit deja publicul fidel, cu ocazia acestui Atelier îi vom provoca pe participanți la o nouă sesiune de scriere creativă relaxantă și amuzantă, combinată cu o sesiune de improvizație! După cum știe toată lumea, atelierele noastre de scriere creativă au o importantă componentă dinamică. De data aceasta participanții vor îndeplini un dublu rol: cel de creatori de povești și actori de scenete!

Întâi creăm personajul. Apoi scriem povestea. La final, le dăm viață și ne distrăm copios, așa cum o facem de obicei!

Maestrul nostru de ceremonii Dan Rădoiu (autorul volumului Povestiri de la marginea realității) ne va învăța cum să meșteșugim povești care mai de care mai diferite și mai interesante, ca apoi să le punem în scenă.

Și pentru că la orice fel de joc (fie el și de rol) trebuie să existe și câștigători, miza acestui nou Atelier de confecționat povești fantastice este foarte importantă: cea mai bună interpretare de personaj (conform votului publicului) va fi răsplătită cu un premiu surpriză!

Așadar, vă așteptăm sâmbătă! Pe lângă maestrul nostru de ceremonii îi vom avea ca invitați speciali și pe scriitorii Oliviu Crâznic (autorul volumului de colecție Ceasul fantasmelor) și Șerban Andrei Mazilu (autorul romanului Anotimpul pumnalelor)!

În plus, pentru că aniversăm șase luni de când confecționăm povești fantastice alături de cititorii noștri, le oferim tuturor celor prezenți toate volumele editurii Crux Publishing la prețuri speciale!

Rezervările se fac la numărul de telefon 0734 195 395.

Pentru mai multe informații despre editură și Atelierele de confecționat povești fantastice vă invităm să urmăriți site-ul Crux Publishing.

Număr de vizualizări :1826


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro