Revista ARTA, dublă lansare la Cărturești Verona

feb. 12th, 2016 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 17 februarie 2016, de la ora 18.00, la Cărturești Verona din București, va avea loc o dublă lansare a Revistei ARTA (numerele 14-15 și 16-17), realizată de Uniunea Artiștilor Plastici din România. Ambele numere conțin, ca de obicei, portrete și portofolii de artist, expoziții în România și în străinătate, cronici vizuale și de carte.


Numărul 14-15 / 2015 are două consistente dosare tematice care discută și problematizează performance-ul în Europa de Est (coordonatoare: Ileana Pintilie) şi evenimentul Timişoara Art Encounters (coordonatoare: Sorina Jecza), iar dosarele din numărul 16-17 / 2015 analizează arta contemporană a sticlei (coordonatoare: Aurelia Mocanu) şi ediţia de anul acesta a Bienalei de la Veneţia (coordonatoare: Daria Ghiu).

Toate cele 4 coordonatoare de dosar vor fi prezente la eveniment pentru a introduce materialele și a discuta cu participanții.

Număr de vizualizări :1105


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro