PAO.11 Experimental Architecture Summer School

feb. 7th, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 8 februarie 2016, la ora 12.00,  în Galeria Mansarda, Facultatea de Arte și Design din Timișoara vă invită la filmul documentar și la masa rotundă, ”PAO.11 Experimental Architecture Summer School”.

PAO.11 Experimental Architecture Summer School a avut loc, în mai 2015, în Timișoara la invitația StudentFest (OSUT, FAD, UVT) prin desfășurarea proiectului ”Bordei în Curtea de la Arte”.

”Bordei” este o lucrare situată în zona de arhitectură experimentală și sculptură ca loc în relație cu spațiul dat. Deturnând, nu fără o anumită ironie,invitația de a expune în Curtea de la Arte, în centrul ei, ”Bordei” însumează întregul discurs al Curții.

Număr de vizualizări :1069


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro