Editura RAO anunţă apariţia a trei romane incitante

feb. 1st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Editura RAO anunţă apariţia a trei romane incitante: ”Enigma reginei”, de Steve Berry, un thriller care îl readuce în prim plan pe redutabilul Cotton Malone, eroul din deja celebrele ”Conexiunea Alexandria” şi ”Tezaurul împăratului”; ”Camera ucigaşă”, de Jeffery Deaver, o poveste misterioasă de spionaj, un amestec atrăgător de indicii înşelătoare şi răsturnări de situaţie; ”Lovitura de graţie”, de David Baldacci, povestea unei fete nevoite să lupte pentru viaţa ei pe măsură ce investighează secretele micuţei comunităţi în care trăieşte.

Un nou roman de excepție al lui Steve Berry: ”Enigma reginei

Fostul agent al Departamentului de Justiție American Cotton Malone se vede prins în vâltoarea unui scandal diplomatic cu implicații pe ambele maluri ale Atlanticului. Eliberarea „din motive umanitare“ a unui terorist libian, precum și dispariția propriului fiu îl aruncă pe Malone în mijlocul operațiunii CIA King’s Deception, care vizează descoperirea scânteii ce ar putea declanșa un foc periculos – visul oricărui naționalist irlandez: separarea Marii Britanii de Irlanda de Nord. Asasini, spioni, trădători și discipoli ai unei organizații secrete, toți vor da piept cu redutabilul Cotton Malone.

„Un roman plin de suspans, care va deveni cu siguranţă scenariu de film.“- Barnes & Noble Reviews

„Enigma reginei –mai bun decât romanele lui Dan Brown.“- Strait Times (Singapore)

„Amestecul perfect de istorie şi aventură. Tensiune şi adrenalină la cotă maximă.“- Huffington Post

Alte titluri ale autorului apărute la Editura RAO:

Afacerea Columb

Tezaurul împăratului

Trădare la veneţia

Conexiunea Alexandria

Steve Berry a debutat în 2003 cu thrillerul Camera de chihlimbar, care a devenit imediat un bestseller în Statele Unite. Următoarele sale cărţi – Profeţia familiei Romanov, Al treilea secret, Moştenirea templierilor, Conexiunea Alexandria – au urcat rapid în topurile întocmite de USA Today, Publisher’s Weekly, The New York Times. Cărțile lui au fost traduse în 40 de limbi și s-au vândut în peste 19 milioane de exemplare în 51 de țări.

Steve Berry a fost recompensat cu numeroase premii internaționale: Royden B. Davis Distinguished Author Award, Barnes & Noble Writers for Writers Award (2013), Anne Frank Human Writes Award (2013), Silver Bullet (2013), acordat de International Thriller Writers. În 2010, romanul Moștenirea templierilor a fost inclus în topul NPR „Cele mai bune 100 de thrillere ale tuturor timpurilor”.

”Camera ucigaşă”, de Jeffery Deaver

„Romanul este cât se poate de bine documentat, scris cu competenţă şi atent dozat.“- The Columbus Dispatch

Robert Moreno este împuşcat mortal în Bahamas de către un lunetist. „Glonţul de un milion de dolari“, tras de la o distanţă de peste o milă, este autorizat de guvernul Statelor Unite.

Lincoln Rhyme, celebrul investigator tetraplegic, consultant ştiinţific al Departamentului de Cazuri Majore, şi partenera sa Amelia Sachs sunt solicitaţi să investigheze cazul. Încercând să facă lumină într-un hăţiş de elemente pentru a descoperi adevărul, ei ajung să îşi apere propria viaţă, acum ameninţată de ucigaşi necunoscuţi.

„Dacă această poveste contemporană nu vă accelerează pulsul şi nu vă stimulează adrenalina, atunci nimic n-o poate face… O crimă teribilă, extrem de complicată, rezolvată într-o poveste marca Jeffery Deaver..“ – The Huffington Post

„În acest roman, Deaver dă întreaga măsură a talentului său, aşadar nu ar trebui ratat de niciun amator al genului thriller.“- Publisher’s Weekly – „Best Summer Book of 2013“

Alte titluri ale autorului apărute la Editura RAO:

Moartea vine on-line

Fereastra spartă

Grădina fiarelor

A douăsprezecea carte

Dansând cu moartea

Maimuţa de piatră

Păpuşa adormită

Scaunul gol

Luna rece

Jeffery Deaver s-a născut lângă Chicago și are o diplomă în jurnalism obținută la Universitatea din Missouri și una în drept, la Universitatea Fordham. Fost jurnalist, cântăreț de muzică folk și avocat, Jeffery Deaver este un autor ale cărui romane au apărut pe listele de bestselleruri din toată lumea. Cărțile lui se vând în 150 de țări și sunt traduse în 25 de limbi. Autor a 29 de romane, a două colecții de povestiri scurte și a unei cărți de drept, el a primit numeroase premii pe plan internațional.

www.raobooks.com/raobooks_fisa_carte.php?fisa_id=3350&niv1_id=1&niv2_id=12004&niv3_id=120043125

”Lovitura de graţie”, de David Baldacci

„Cel mai bun roman al lui Baldacci.“- Associated Press

Lovitura de graţie este povestea unei fete forţate să lupte pentru viaţa ei pe măsură ce investighează secretele micuţei comunităţi în care trăieşte. Folosindu-şi isteţimea, îndemânarea şi inventi-vitatea, Vega Jane se dovedeşte a fi o eroină puternică şi perseverentă, care ajunge să se bucure rapid de toată simpatia cititorului. Lovitura de graţie este o incursiune încântătoare printr-o lume fantastică demnă de Rowling sau Brooks.

„O carte care te absoarbe total. Vei înţelege rapid acţiunea dar nu şi cine o manevrează. O serie de răufăcători te vor ţine încordat, uitându-te peste umăr până la final.“- Daily Express (UK)

„Cu un ritm alert, personaje captivante şi uimitoare schimbări de situaţie, Lovitura de graţie îţi captează garantat atenţia de la prima până la ultima pagină.“- The Times-News (NC)

Alte titluri ale autorului apărute la Editura RAO:

1. Ziua zero

2. Rece ca piatra

3. Clubul Camel

4. Colecţionarii

5. Putere absolută

6. Jocul orelor

7. Un simplu geniu

David Baldacci, autor de origine italiană, a publicat 29 de romane pentru adulţi – toate devenite bestselleruri naţionale şi internaţionale – şi patru romane pentru tinerii cititori. Multe dintre acestea au fost adaptate pentru film şi televiziune. Romanele sale au fost traduse în peste 45 de limbi şi s-au vândut în peste 80 de ţări; mai mult de 110 milioane de exemplare au apărut în lumea întreagă.

www.raobooks.com/raobooks_fisa_carte.php?fisa_id=3341&niv1_id=4&niv2_id=42015

Număr de vizualizări :1266


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro