Dezbatere la Book Corner despre credința creștină pornind de la volumul lui Dănuț Jemna

feb. 24th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 25 februarie 2016, de la ora 17.00, Librarium și editura Ratio et Revelatio vă invită la lansarea cărții “Credința creștină. Întrebări și răspunsuri”, volum scris de Dănuț Jemna. Alături de autor, vor vorbi despre carte pr. prof. Stelian Tofană (Universitatea Babeș-Bolyai), teologul Dănuț Mănăstireanu și teologul Dorin Axente.

Lansarea de carte va avea loc la librăria Book Corner (Bulevardul Eroilor 15, Cluj-Napoca).

Despre volum

Cartea de față prezintă credința creștină sub forma unui set de întrebări și răspunsuri, în încercarea de a oferi răspunsuri la interogațiile omului (post)modern, răspunsuri filtrate prin Tradiția milenară a creștinismului și prin revelația continuă a Scripturilor.

Număr de vizualizări :1084


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro