Dan Puric, la Teatrul de Comedie

feb. 24th, 2016 | By | Category: Eveniment

Începând cu luna martie, Teatrul de Comedie vă invită la două spectacole nou intrate în repertoriul său, Suflet Românesc și Vis, creații ale actorului și regizorului Dan Puric. Spectacolele sale de dans și pantomimă sunt cunoscute, mai ales pentru mesajele pline de profunzime, dezvăluite cu umor și sensibilitate. Primele reprezentații sunt programate pe 1 martie  (Suflet românesc)  și  15 martie 2016 (Vis), la ora 19.00, la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie, urmând a fi programate lunar.

Prințul Charles al Marii Britanii a exclamat ”Uimitor!” după ce i-a văzut un spectacol. Ziarele din Austria sau Germania titrau ”Unic! Fenomenal! Genial!” după ce a jucat în aceste țări. Presa internațională l-a numit un ”maestru al perfecțiunii și ingeniozității, al umorului negru, care înnoiește arta pantomimei lui Chaplin și Marceau”. După ce a încântat publicul din Europa, din Asia sau din America, Dan Puric vine la Teatrul de Comedie.

“Dedic acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind această frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume sa-i tămăduiască şi pe alţii.”- Dan Puric despre spectacolul Suflet Românesc

În acest spectacol, fără fir roșu conducător, sunt visele mele adunate de-a lungul timpului. Cu unele mi-am câștigat existența în barurile de noapte, cu altele am călătorit în lume, iar cu altele, pur și simplu, m-am rugat.”

Număr de vizualizări :1179


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro