”Crede-mă, te mint!”

feb. 16th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la editura RAO a apărut cartea ”Crede-mă, te mint!”, de Mary Elizabeth Summer. Volumul se adresează tinerilor pasionaţi de romanele poliţiste neconvenţionale, a căror acţiune – dinamică – este plasată în contemporaneitate.

„Summer schiţează un personaj central puternic. Julep minte şi înşală cu atâta siguranţă de sine, încât cititorii o vor încuraja; totuşi, nu se dezice cu totul de moralitate. Un debut memorabil; sperăm să citim căt mai multe romane scrise de Mary Elizabeth Summer”

Kirkus Reviews

Mary Elizabeth Summer este scriitoare americană şi designer. Trăieşte în Portland, Oregon. Crede-mă, te mint! Este primul ei roman. Îi place să scrie, cu umor, despre adolescenţi cu probleme care se dovedesc a fi, într-un final, eroii zilei.

Număr de vizualizări :1515


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro