Lansarea catalogului expoziției ”Spirit și Solidaritate”

ian. 25th, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 28 ianuarie 2016, orele 18.00, Primăria sectorului 2 vă invită la lansarea catalogului expoziției ”SPIRIT și SOLIDARITATE”. Un itinerar plastic ales de Dan Hăulică  și conceput în acest sens de Ruxandra Garofeanu la Galeria Dialog (str.Chiristigiilor 11-13, Parcul Bucur-Obor, la parterul Primariei sectorului 2), încununând astfel 4 luni de prezentare publică.

Expoziția  reunește lucrările a 67 de artiști cărora istoricul de artă, eminentă personalitate a culturii române și nu numai, președinte de onoare al Asociației Internaționale a Criticilor de Artă, Ambasador al țării noastre la UNESCO, membru al Academiei Române, le-a fost îndrumător și susținător.

Număr de vizualizări :848


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro