COMEDIA ŢINE LA TINEri – ediţia a VII-a, 2016

ian. 19th, 2016 | By | Category: Postcard

Teatrul de Comedie a trimis, pe adresa de e-mail a AgențieideCarte.ro, un comunicat de presă prin care anunță lansarea unei noi ediții a concursului COMEDIA ŢINE LA TINEri, proiect iniţiat de Teatrul de Comedie cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti în parteneriat cu Clubul UNESCO Adolescenţii.

”Dorim promovarea şi susţinerea tinerilor regizori de teatru, iar tinerei generaţii i se acordă astfel şansa să prezinte pe scena unui teatru profesionist proiecte independente.

Ediţiile anterioare au lansat regizori de succes: Vlad Cristache, Alexandru Mîzgăreanu, Eugen Gyemant, Vladimir Anton.

Propunerile trebuie să cuprindă un text de comedie/satiră românească sau universală, care poate fi şi o adaptare sau o dramatizare după un text în proză.

Cele mai bune proiecte premiate la concurs vor intra în producţie  şi vor rămâne în repertoriul Teatrului de Comedie, la Sala Nouă, în stagiunea următoare.

Tinerii regizori până în 35 ani sunt rugaţi să depună la Teatrul de Comedie proiectele până la data de 30 aprilie, urmând ca juriul să nominalizeze proiectele eligibile pentru concurs.

Proiectele propuse vor cuprinde:

–          textul ales;

–          conceptul regizoral;

–          schiţe decor şi costume;

–          distribuţia;

–          CV-ul regizorului;

–          o înregistrare video cu un spectacol/examen realizat anterior (este suficient și un fragment relevant).

Atenţie! Textele de comedie nu trebuie să conțină limbaj licențios.

Așteptăm cu interes proiectele dumneavoastră

Număr de vizualizări :1200


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro