“Joia de poveste” by Angela BACIU- scriere creativă & terapeutică

ian. 27th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 28 ianuarie 2016, ora 14.00, la sediul din Str.Nae Leonard, Bl.U 10, Sc.1, parter, I.C.Frimu, Galaţi, Fundaţia “Împreună” Galaţi vă invită la evenimentul săptămânal: “Joia de poveste” by Angela BACIU- scriere creativă & terapeutică.

“Poate că povestea este partea cea mai frumoasă a vieţii omeneşti… cu poveşti ne leagănă lumea, cu poveşti ne adoarme… Ne trezim şi murim cu ele.” (Mihai Eminescu)

Din program:

I. Modul: Cum se scrie o poveste?! (lecţia II)

II. Se redeschide seria întâlnirilor „Personalităţi la Fundaţia Împreună” cu invitatele speciale:

* Doamna Sorina VĂDEANU – artist plastic, profesor

* Doamna Corina DRUJESCU – diplomat avocat, Club Zonta Galaţi

– Un eveniment sub egida U.S.R, Filiala Iaşi –

Consilier cultural & trainer: Angela BACIU

Director Fundaţia “Împreună”: Daniela STRAT

Va aşteptăm cu mult drag!

***

Împreună. Să fim mereu Împreună !!!

Te bucuri împreună cu ceilalţi, lucrezi împreună cu ceilalţi, trăieşti împreună cu ceilalţi. Fiecare dintre noi avem nevoie de cineva cu care să împărtăşim fericirea şi grijile, bucuriile şi eşecurile, preocupările şi succesele.

Fundaţia „Împreună” s-a născut în anul 1998, din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate, nivelul de educaţie, capacitatea fizică sau intelectuală, are dreptul la o viaţă demnă, decentă. De la înfiinţare şi până în prezent, organizaţia s-a ocupat de furnizarea de servicii sociale pentru diferite categorii de persoane vulnerabile:

• copii defavorizaţi şi familiile lor

• persoane în vârstă

• persoane cu dizabilităţi

• tineri proveniţi din centrele de plasament

Încercând soluţionarea tuturor problemelor întâmpinate şi alimentarea unei vieţi mai bune, am reuşit să construim o comunitate puternică prin intermediul dialogului şi interacţiunii între generaţii. Primele activităţi au avut caracter ocazional, au fost coordonate din apartamentul proprietate persoanală al preşedintei fundaţiei, au fost susţinute din surse proprii ale fundaţiei, donaţii, sponsorizări, muncă voluntară şi au constat din: suport material, financiar, emoţional, ajutor la igienizarea locuinţei şi igienă personală, plata restanței întreţinerii, montare apometre, racordarea la reţelele de gaz metan şi curent electric. Încet am crescut, iar din anul 2000, Fundaţia Împreună a început să deruleze programul de asistenţă şi sprijin la domiciliu pentru persoane defavorizate (familii cu mulţi copii, persoane în vârstă şi persoane cu handicap)

Va mulţumim că păşiţi încrezător alături de noi , unificând voinţa şi bunătatea, perseverenţa şi încrederea sub un singur nume: ÎMPREUNĂ.

PROIECTUL “MEREU TÂNĂR, MEREU ACTIV!”

Obiectiv general: îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru persoanele vârstnice aflate în risc social din Municipiul Galaţi în vederea păstrării şi prelungirii independenţei lor şi pentru depăşirea dificultăţilor sociale şi economice caracteristice acestei categorii de populaţie.

Obiectiv dezvoltare organizaţională: creşterea vizibilităţii Fundaţiei „Împreună” cu sprijinul organizării a două cursuri non-formale pentru membrii echipei de proiect, a unui schimb de experienţă la parteneri, o pagină web şi a unui raport anual de activitate pentru diseminarea rezultatelor proiectului şi a transferului de know-how.

Detalii pe:  www.fundatiaimpreuna.ro/activităţi.php

În cadrul Proiectului “Mereu tânăr, mereu activ” organizat de Fundaţia Împreună în parteneriat cu ŞCOALA POSTLICEALĂ CHRISTIANA GALAŢI şi FUNDAŢIA PRINCIPESA MARGARETA A ROMÂNIEI, va aşteptăm, în fiecare săptămână, joia la ora 14.00 la evenimentul, „JOIA DE POVESTE” by ANGELA BACIU.

Acţiunea este dedicată persoanelor de vârsta a III-a şi nu numai.

Număr de vizualizări :871


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro