Premiile Creativității ArCuB – UNATC 2015

dec. 9th, 2015 | By | Category: Postcard

Vineri, 11 decembrie 2015, ora 18:00, la sala Ileana Berlogea, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” vă invită la ceremonia de decernare a Premiilor Creativității ArCuB – UNATC. AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul evenimentului.

ora 18:00Festivitatea de premiere

ora 19:30 – exercițiu Commedia dell`Arte, coordonator prof.univ.dr. Mihai Gruia Sandu, Anul I Master. Distribuție: Clara Popadiuc, Mihai Mitrea, Cristina Juncu, Andrei Radu, Catinca Maria Nistor, Bogdan Florea, Ana-Maria Ivan, Silvana Mihai. Durata: 30 min.

Premiile CREATIVITĂȚII ArCuB – UNATC se acordă pentru a redescoperi și reevalua capacitatea mediului universitar de a determina noi direcții de gândire și creație. Universitari din toate generațiile dovedesc permanent o continuă creativitate conceptuală și aplicativă, dezvoltând procese evolutive și noi perspective în câmpuri de activitate  de maximă deschidere cognitivă.

A selecta pentru a pune în evidență noi contribuții ale unor personalități ce pot remodela viziunea asupra cunoașterii în universitatea contemporană constituie o misiune pe care UNATC, în colaborare cu Universitățile partenere în acest proiect, și-o asumă. Domeniile sunt stabilite de  UNATC împreună cu Universitățile partenere și includ: artele vizuale și plastice, construcțiile, arhitectura, medicina, comunicarea, cibernetica, ingineria.

Câștigătorii sunt desemnați de Universitățile partenere și, prin premiile decernate, UNATC împreună cu ArCuB confirmă public valoarea unor realizări și inovații importante.

La festivitatea de premiere vor participa studenți și cadre didactice din majoritatea universităților bucureștene, personalități și jurnaliști.

Vă invităm să fiți alături de noi în această inițiativă și împreună să contribuim la afirmarea unei mentalități de prețuire a contribuțiilor inovatoare, din lumea universitară.

Număr de vizualizări :679


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro