Iván Repila în România, dublu eveniment Lectură & Dialog

dec. 2nd, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 3 decembrie 2015, ora 12.00, la Universitatea din Bucureşti, Amfiteatrul Titu Maiorescu, str. Edgar Quinet, nr. 5-7, Editura Univers şi Institutul Cervantes, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Limbi Străine vă invită la: LECTURĂ & DIALOG- lansarea romanului „Băiatul care a furat calul lui Attila” de IVÁN REPILA- cu MIHAI IACOB şi ADOLFO RODRIGUEZ POSADA.

Tot joi, 3 decembrie 2015, de la ora 19.00, romanul va fi lansat și în cadrul  Festivalului Internaţional de Literatură Bucureşti, la Clubul Ţăranului (Strada Monetăriei 3).

În cea de a doua seară a Festivalului susţine lectura publică Iván Repila, unul dintre cei mai promițători scriitori spanioli din noua generație, pe care cititorii români îl pot citi în limba română la Editura Univers.

Participarea lui Iván Repila la acest proiect este posibilă datorită Programului pentru Internaționalizarea Culturii Spaniole (PICE), prin proiectul de Mobilitate susținut de Acción Cultural Española (AC/E), care mijlocește  instituțiilor culturale, publice sau private, din străinătate schimburi de experiență în care sunt implicați artiști, specialiști sau creatori spanioli.

Număr de vizualizări :894


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro