Eveniment Conceptual Lab – Mixology of ideas

dec. 7th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 9 decembrie 2015, ora 19.00, Conceptual Gallery vă invită la vernisajul expoziţiei aniversare de pictură şi grafică Medi Wechsler Dinu, care va avea loc la sediul galeriei (strada Dionisie Lupu, nr. 56, etaj 5, interfon 13, București), în prezenţa artistei sărbătorite. Pictoriţa Medi Wechsler Dinu, decana de vârstă a artiştilor plastici din România, aniversează 107 ani de viaţă, pe 22 decembrie 2015.

Vernisajul va prilejui și lansarea oficială a Conceptual Gallery. Galeria este un proiect al Asociației Identitate Culturală Contemporană, realizat cu sprijinul membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România și curatoriat de criticul de artă Luiza Barcan.

Număr de vizualizări :704


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro