EUROPAfest Tour 2015: Ultimele 3 concerte la București și Sinaia

dec. 2nd, 2015 | By | Category: Eveniment

În perioada 5-8 decembrie 2015, la București și Sinaia, vor avea loc ultimele concerte din cadrul EUROPAfest Tour 2015. După succesul înregistrat de EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic, care a prezentat peste 300 de artiști din întreaga lume, derulat în București și Sibiu în perioada 14 – 23 mai 2015 și EUROPAfest Summer Edition – Summer Music Academy Sinaia, derulat între 16 și 29 iulie,  jmEvents continuă seria evenimentelor cu EUROPAfest Tour.

EUROPAfest Tour este un eveniment complex care își propune să reunească valorile creative și interpretative din România alături de artiști din Europa și de pe alte continente. Astfel, în perioada 25 noiembrie – 10 decembrie 2015, jmEvents invită publicul la o serie de concerte de jazz și muzică clasică cu laureații Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti și Bucharest International Jazz Competition, unii dintre cei mai apreciați muzicieni din festival. Artiști din Elveția, Rusia, Germania, Italia, Israel și România vor transforma de fiecare dată o seară de iarnă obișnuită într-una de poveste.

EUROPAfest Tour, organizat în parteneriat cu Ministerul Culturii, Jeunesses & Dinu Lipatti, Hotel Mara Sinaia, Hotel Ibis Nord și The Last Coin este un proiect care se distinge prin originalitate, dar și prin dimensiunea de amploare. Ultimele 3 concerte au loc astfel:

5 decembrie / Sinaia – St. Nicholas Concert / ora 19:00 / Sala King’s Valley – Hotel Mara

6 decembrie / Sinaia – St. Nicholas Concert / ora 12:00 / Biserica Catolică

8 decembrie / București – Winter Classical Concert / ora 19:00 / Sala Enescu – Hotel Ibis Nord

Intrarea la concerte se face pe bază de invitații și acces liber în funcție de locurile disponibile.

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest Tour declară “Proiectul este unul dintre evenimentele de marcă ale vieții muzicale românești scopul său fiind facilitarea accesului publicului larg și sensibilizarea lui la valorile muzicale nationale și europene într-o manieră atractivă, accesibilă și neconvențională. Programul concertelor include lucrări apreciate de public, alese în spiritul sărbătorilor de iarnă”.

De mai bine de 20 de ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Din primavară și până iarna, seria de producții propuse de EUROPAfest aduce concerte de excepție într-o ambianță potrivită cu vacanța, dar și cu tumultul marilor orașe.

Număr de vizualizări :690


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro