Eric-Emmanuel Schmitt, scriitor premiat de Academia Franceză și deținător al Premiului Goncourt pentru nuvelă, vine la București

dec. 2nd, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 8 decembrie 2015, ora 19.00, la Institutul Cervantes (bd. Regina Elisabeta nr. 38), va fi lansat romanul ”Femeia în fața oglinzii” de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Humanitas Fiction la Gaudeamus 2015. La eveniment vor participa, alături de autor, Luca Niculescu și Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.

Accesul la eveniment se face pe baza unei rezervări la numărul de telefon 021 311 40 01 sau pe adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile până la data de 8 decembrie 2015, ora 15.00.

Miercuri, 9 decembrie 2015, ora 18.30, Ateneul Român va găzdui conferința „Eric-Emmanuel Schmitt în dialog cu Marina Constantinescu“, un eveniment realizat în cadrul „Conferințelor Ateneului Român“.

Biletele se pun în vânzare miercuri, 2 decembrie 2015, începând cu ora 12.00, la casa de bilete din incinta Ateneului Român, intrarea din str. Constantin Esarcu 5–7. Preț unic: 10 lei.

Ambele evenimente se vor încheia cu sesiuni de autografe acordate de Eric Emmanuel Schmitt.

Număr de vizualizări :993


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro