Două evenimente inedite, la Teatrul de Comedie

dec. 9th, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 19 decembrie 2015, la Sala Radu Beligan, Teatrul de Comedie vă invită să participați la două evenimente inedite. La ora 18.00, în foaierul Sălii Radu Beligan, va avea loc vernisajul expoziției ”Steaua Teatrului de Comedie – Stela”, curator Irina Tapalagă. La ora 19.00, va avea loc premiera oficială a spectacolului ”Directorul executiv”, regia Vladimir Anton.

Expoziția ”Steaua Teatrului de Comedie – Stela”

În perioada 1969 – 1993, Stela Popescu a fost actrița Teatrului de Comedie, iar expoziția este un remember al rolurilor remarcabile pe care aceasta le-a interpretat în această etapă a carierei sale.

Spectacolul ”Directorul executiv” de Stig Larsson, regia Vladimir Anton, scenografia Tudor Prodan.Cu: Claudiu Istodor, Mirela Oprișor, Andi Vasluianu, Smaranda Caragea, Cezar Grumăzescu / Alex Bogdan.

Spectacolul a făcut parte inițial din programul NOI, la Sala Nouă (program care are ca scop promovarea tinerilor regizori) și a fost transferat la sala Radu Beligan datorită aprecierilor pozitive primite din partea publicului.

Montarea lui Vladimir Anton tratează cu umor o situație inedită, dar probabilă. Schimbarea radicală a statutului unui director executiv, care decide să se implice în viața personală a angajatului său, dă naștere unor momente de comedie neagră.

Număr de vizualizări :1008


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro