Concertul de Crăciun al Corului Madrigal este SOLD OUT

dec. 2nd, 2015 | By | Category: Postcard

Duminică, 13 decembrie 2015, de la ora 18.00, Ateneul Român găzduiește Concertul de Crăciun al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. Dirijat de Anna Ungureanu, evenimentul care se va ţine cu casa închisă aduce în fața publicului bucureștean atât tradiționalele colinde de Crăciun pe care Madrigalul le interpretează de 52 de ani, cât şi piese noi, din repertoriul internaţional. Biletele puse în vânzare au fost epuizate.

“Atunci când vorbeşti despre sărbătorile de iarnă,  gândul îţi fuge la sunetul Madrigalului. Pentru noi este o confirmare a continuităţii profesionalismului corului nostru şi, mai ales, un semn al revigorării şi creşterii interesului publicului pentru spectacolele noastre. Celor care nu au apucat să cumpere bilete pentru Concertul Extraordinar de Crăciun, le promit că vom face tot posibilul ca Madrigalul să ajungă în toate casele!”, a declarat Emil Pantelimon, managerul Corului Naţional de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”.

Corul Naţional de Cameră “Madrigal – Marin Constantin” a început stagiunea 2015-2016 în forţă. După succesul înregistrat în deschiderea Festivalului Internațional “George Enescu”, cu programul de muzică sacră și profană intitulat “Ars Nova şi Renaştere – de la baladele lui Guillaume Machaut la madrigalele lui Claudio Monteverdi”, celebrul ansamblu coral a susținut un concert extraordinar în Dresda, în cadrul Festivalului Internațional “Dresdner Kunstfest”. Programul recitalului din impunătoarea sală Schlosskapelle a inclus muzică bizantină, psalmi și madrigale europene. Înființat în anul 1963, de către reputatul dirijor Marin Constantin, Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin” este etalonul mondial al muzicii corale camerale, cu un repertoriu îndreptat către Renașterea europeană, creația bizantină și muzica contemporană românească și universală.

Număr de vizualizări :941


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro