Câștigătorii ”Audiției Naționale 2015”

dec. 11th, 2015 | By | Category: Postcard

Concursul pentru tineri actori ”Audiția Națională 2015”, organizat de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică cu sprijinul ARCUB, s-a încheiat pe data de 8 decembrie 2015, prin Festivitatea de premiere desfășurată la UNATC „I. L. Caragiale”, sala Ileana Berlogea. AgențiadeCarte.ro a fost partener media al evenimentului și vă prezintă câștigătorii.

Aceștia sunt:

– Andrei  Merchea

– Silvana Mihai

– Danni Ionescu

– Lia Sinchevici

– Denisa Dogaru

– Andreea Alexandrescu

– Dumitru Georgescu

– Andreea Coff

– Theodora Sandu

– Rotaru George

Din comisia finală de selecție au făcut parte: regizorul Alexandru Darie – Director al Teatrului Bulandra, Marinela Țepuș – director al Teatrului Nottara, regizorul Alexandru Maftei, Anca Colțeanu – regizor de teatru și TV, Monica Andronescu – teatrolog,  actorul Paul Chiribuță – Decan al Facultății de Teatru.

Premiile constau în roluri oferite de către directorii teatrelor partenere în spectacolele din stagiunea 2015-2016 și în roluri acordate de regizorii de film. De asemenea, Direcția Învățământ a Primăriei Municipiului București oferă premii constând în sejururi în taberele studențești, organizate anul viitor în România.

Număr de vizualizări :707


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro